Glashandel leads ontvangen

Veel consumenten zoeken via het internet en met name Google naar een glashandel in hun regio. Ons netwerk is geoptimaliseerd zodat deze goed vindbaar is voor uw potentiële klanten. Via Glashandel Expres kunt u zich aanmelden voor uw werkgebied om zo gerichte aanvragen te ontvangen van potentiële klanten uit uw eigen regio! Geef bij uw aanmelding duidelijk aan welk werkgebied u bezet zodat we u beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Wanneer u het formulier volledig invult nemen wij spoedig contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Het is een vrijblijvende aanvraag, dus er zitten geen verplichtingen aan verbonden.

Klanten uit uw eigen regio

Het unieke en ideale van ons systeem is dat u alleen glashandel opdrachten (leads) ontvangt uit de regio waarin u werkzaam bent. Wij hebben veel ervaring in het werven van leads voor het midden en kleinbedrijf op de lokale markt. U kan dus meeprofiteren van onze kennis! Op exact dezelfde wijze als u ons gevonden heeft, zijn er dagelijks vele potentiële klanten in uw regio die op zoek zijn naar uw dienst. Dus wilt u extra opdrachten ontvangen in deze moeilijke tijd? Neem dan eens contact met ons op om zo vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

No cure, no pay

Wij hanteren een no-cure, no pay werkwijze. Dus u betaalt alleen als er daadwerkelijk een opdracht is binnen gehaald. Geen maandelijkse abonnementskosten! Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u ook aangeven wat uw werkgebied is? Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Team Glashandel Expres

Offerte aanvragen

Titel: (*)

Voor- en achternaam: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Woonplaats: (*)

Telefoonnummer: (*)

Uw emailadres: (*)

Omschrijving opdracht: (*)

Comments are closed.