Dubbel Glas

Dubbel glas heeft meerdere voordelen. Het is namelijk sterker dan enkel glas en het isoleert uw woning veel beter. Overweeg om uw bestaande glazen te laten vervangen door dubbel glas. U kunt via onze website eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

Soorten dubbel glas

Er zijn veel verschillende soorten dubbel glas te verkrijgen. Dubbel glas bestaat in principe uit twee lagen glas met een holle ruimte ertussen. In die ruimte worden kou en warmte opgeslagen en kunnen ze niet verder doordringen de woning in of uit. Tegenwoordig is er ook dubbel glas als isolatieglas te verkrijgen, zoals HR ++ isolatieglas. Andere soorten dubbel glas zijn de volgende:

  • Hardglas is een glas dat door verwarmen en versneld afkoelen sterker wordt gemaakt dan andere soorten glas. Daarmee is hardglas niet alleen geschikt voor kozijnen, maar wordt het ook toegepast als glazen wand of deur.
  • Isolatieglas is glas waarbij veel oog is voor het isoleren van een woning. Doordat er via isolatieglas minder warmte kan ontsnappen, maar de zon de woning wel goed kan verwarmen, zijn er minder stookkosten. Met isolatieglas kunt u dus geld besparen op uw energierekening.
  • Veiligheidsglas valt weer te verdelen in andere glassoorten, zoals brandwereld glas, inbraakwerend glas en kogelvrij glas. Over het algemeen is het een type glas dat beschermt tegen schade en letsel. Zo zit er in veiligheidsglas een laag folie dat de scherven vast blijft houden bij schade.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Dubbel glas kent veel voordelen. Het is een stuk sterker dan gewoon glas en houdt tevens de warmte binnen. Daarmee bespaart u weer op uw stookkosten. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Vraag dan nu een offerte aan voor het plaatsen van dubbel glas. U kunt de offerte aanvragen aan de linkerzijde van deze pagina.

Offerte aanvragen

Titel: (*)

Voor- en achternaam: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Woonplaats: (*)

Telefoonnummer: (*)

Uw emailadres: (*)

Omschrijving opdracht: (*)

Comments are closed.