Isolatieglas

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden met betrekking tot isolatie en de besparing van warmte in uw woning. Ook door het gebruik van glas is dit mogelijk. Isolatieglas is speciaal ontwikkeld om warmte in huis te houden en te besparen op energiekosten. Lees hier welke voordelen isolatieglas u te bieden heeft.

Verschil isolatieglas en dubbel glas

Dubbel glas had van zichzelf al een isolerende werking, maar had vooral als doel om sterker te zijn dan normaal glas. Door de jaren heen is dubbel glas aangepast, juist met als doel om ook te isoleren. Van die soorten dubbel glas is HRR ++ glas een duidelijk en mooi voorbeeld van isolatieglas.

Net als normaal dubbel glas bestaat HR ++ isolatieglas uit twee ruiten met een ruimte ertussen. Maar bij HR ++ glas is tevens een vrij dunne en onzichtbare laag van metaal aangebracht aan de spouwzijde van de binnenruit. De spouw tussen de ruiten zelf is gevuld met edelgas.

De metaallaag laat de zonnestraling door, maar de warmte blijft in de woning. Warmte wordt dus optimaal geïsoleerd. Daarmee komt HR ++ isolatieglas tegemoet aan uw wooncomfort en kunt u jaarlijks veel geld besparen op uw energierekening.

Gratis een offerte aanvragen

Wilt u ook geld besparen op uw energierekening? Dan kunt u isolatieglas overwegen. Isolatieglas kunt u eenvoudig en snel laten plaatsen door een van de glaszetters en glashandel bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en profiteer van de vele voordelen die isolatieglas te bieden heeft.

Offerte aanvragen

Titel: (*)

Voor- en achternaam: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Woonplaats: (*)

Telefoonnummer: (*)

Uw emailadres: (*)

Omschrijving opdracht: (*)

Comments are closed.