Glashandel Sint Michielsgestel

Wilt u nieuw glas laten plaatsen bij u thuis? Neem dan contact op met de specialisten van Glashandel Expres! Wij staan u in Sint Michielsgestel bij met snelle service op het gebied van het glaszetten. Iedere bij ons aangesloten glaszetter is voorzien van jarenlange werkervaring en een relevante opleiding. Door deze vaardigheden en opgedane kennis zijn ze perfect in staat om u te ondersteunen bij uw glaswerkzaamheden. We zijn zowel gespecialiseerd in glas-in-lood als isolerend glas. Binnen deze laatste categorie installeren wij zowel dubbel als HR-glas. Iedere glaszetter staat u zowel bij met het installeren, het onderhouden en het repareren van uw glaswerk. U vraagt een offerte gemakkelijk en snel aan via het contactformulier!

Glashandel Sint Michielsgestel

 

Offerteformulier

Titel: (*)

Voor- en achternaam: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Woonplaats: (*)

Telefoonnummer: (*)

Uw emailadres: (*)

Omschrijving opdracht: (*)

Allround glashandel

Glashandel Expres is een allround glashandel in Sint Michielsgestel. Dit houdt in dat we u kunnen helpen bij alle stadia van het werk. Heeft u een installatieklus, dan sturen we direct een glaszetter naar u toe. Heeft u ons echter nodig voor een onderhouds- of een reparatieklus aan uw beglazing, dan is onze glashandel u tevens graag van dienst. We werken daarnaast met diverse glastypen, zodat u een ruime keuze heeft! Hieronder hebben we overzichtelijk opgesomd wat u precies van ons kunt verwachten:

  • Altijd een ervaren glaszetter.
  • Voor diverse glastypen.
  • Service bij u in Sint Michielsgestel.
  • Installatie, onderhoud en reparatie.

Onderhoud en reparatie

heeft u een sterretje in uw ruit? Is uw beglazing niet meer wat het geweest is? Onze glashandel helpt u graag met perfect onderhoud en een grondige reparatie. Door onderhoudswerk aan uw glas uit te laten voeren, voorkomt u dat onze glaszetter een reparatieklus zal hoeven uit te voeren. Wij maken bij onze onderhouds- en reparatieklussen altijd gebruik van professionele materialen en geavanceerde technieken, zodat we elk sterretje uit uw ruit in no-time kunnen verwijderen. Iedere glaszetter van onze glashandel is speciaal getraind in dergelijk werk, dus u weet bij deze wie u nodig heeft voor uw onderhouds- en reparatiewerk in Sint Michielsgestel!

24 uurs service

Onze glashandel staat 24 uur per dag voor u klaar in Sint Michielsgestel! Merkt u op dat er een ruit bij u is ingeslagen, dan kunt u direct contact opnemen. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een ervaren glaszetter naar uw woning, zodat er een nieuwe raam geplaatst kan worden. Hetzelfde geldt uiteraard voor onderhouds- en installatieklussen. U kunt te allen tijde contact opnemen met een ervaren glaszetter door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

Heeft u een klus voor een glaszetter? Wilt u weten wat de tarieven zijn van onze glashandel? Wij ondersteunen u graag met duidelijke informatie betreffende uw glas. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we het voor u mogelijk gemaakt om een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag te doen. Het aanvragen van een offerte gaat via het contactformulier. Geef duidelijk aan wat u van ons gedaan wenst te hebben en wij sturen u een helder voorstel op maat toe!

 
Op zoek naar een ervaren glaszetter in Sint Michielsgestel? Maak dan gebruik van de service van Glashandel Expres! Wij zijn er voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van al uw glas!

Dubbel glas

Dubbel glas Sint Michielsgestel Het is belangrijk om goed isolerend glas in huis te hebben. Zo verliest uw woning veel minder warmte, waardoor u niet opnieuw hoeft te stoken met als gevolg dat u geld bespaart. Iedere glaszetter van onze glashandel kan u daarom helpen met dubbel glas.

HR glas

HR glas Bij dubbel glas kiest u voor twee glasplaten, maar HR-glas voegt daar nog eens een klein metaallaagje aan toe. Hierdoor blijft de warmte nog beter hangen in uw huis. Wie daarom slim is, kiest voor HR-glas!

Glas-in-lood

Glas-in-loodGlas-in-lood hoeft is niet alleen van vroeger, want de vakmannen van onze glashandel maken het nog steeds! Benieuwd wat voor creaties een glaszetter van Glashandel Expres voor u kan maken? Doe dan een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag!

 

There is not points to locate on the map

Voordelen Glashandel Expres Sint Michielsgestel?

Kiest u voor een glaszetter van Glashandel Expres in Sint Michielsgestel, dan verzekert u zichzelf van vele handige voordelen. Om te beginnen gaat u voor een glaszetter die u zowel kan bijstaan bij het installeren, het onderhouden als het repareren van uw glas. Daarnaast helpen we u bij alle soorten glas; van glas-in-lood tot isolatieglas!

Wat houdt mijn aanvraag exact in?

Doet u een aanvraag, dan is dit gratis en geheel vrijblijvend. Het doen van een offerte-aanvraag kan via het contactformulier. Het houdt in feite in dat u onze prijslijst aanvraagt, zodat u precies weet wat de tarieven zijn per glasbehandeling. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Wat gebeurt er na mijn offerte aanvraag?

heeft u een offerte aangevraagd via het contactformulier, dan maken wij zo spoedig mogelijk een offerte op maat voor u op. Dit offertevoorstel versturen we naar uw adres, zodat u thuis op de bank ons voordelige voorstel kunt bekijken. Dit geeft u alle rust, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Welke glaszetters zijn aangesloten?

Glashandel Expres werkt alleen samen met gerenommeerde specialisten. Dit houdt in dat iedere glaszetter van onze glashandel over een relevante opleiding moet beschikken en voorzien dient te zijn van jarenlange werkervaring. Zo weten wij de kwaliteit van ons werk te waarborgen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Comments are closed.